Коледни фотосесии 2023

Студийна Коледна Фотосесия в Бургас – Вашето Лично Празнично Преживяване

За снимките се казват, че струват повече от хиляда думи, и когато става въпрос за коледните фотосесии, това изречение става е по-вярно. В студиото ми в Бургас можете да създадете вълнуващо коледно преживяване и да го уловите във всяка една снимка.

Ръчно Изработени Декорации за Коледните Фотосесии

Първото, което прави вашата коледна фотосесия уникална, са ръчно изработените декорации, предоставяни от мен. Този персонален подход придава на снимките  характер и творческа изразност.

Предоставяне на Всички Кадри: Едно от най-големите предимства, които предлагам  е, че предоставям всички кадри на клиентите си.

коледна фотосесия бургас
Коледни фотосесии  01.11.2023 -20.01.2024
✅ 3 Декора
Получавате всички сполучливи кадри
Цена -160 лв – делнични дни
Цена -200 лв – Събота и Неделя
Времетраене – 30-40 минути
Получавате снимките до 5 дена
Възможност за висококачествен печат на вашите снимки.
Всички предоставени снимки са обработени
——-Колажа е със снимки от миналата коледа. За тази подготвям нови декори , които ще представя много скоро.—–
  • Фотосесията е за едно семейство без значение броя на децата.
  • Заплащането става непосредствено след самата фотосесия.
  • Някои от снимките ви могат да бъдат публикувани в интернет пространството.
  • Ако не желаете снимките ви да бъдат публикувани моля уведомете ме предварително. Това е услуга за конфиденциалност и с това ваше желание, Вие изисквате права върху снимките. Цената върху правата на снимките се калкулира по следния начин –  цената на фотосесия се умножава х 3

Често задавани въпроси

Как става записването?

-За да запазите своя час, моля обадете се на 0887327927 или пишете съобщение на страницата ми. Кажете желаната от вас дата и аз ще ви кажа кога или дали имам свободни часове за нея

Кога е желателно да дойдете ?

-Моля спазвайте часовете си, не е необходимо да идвате 30мин. по-рано, тъй като децата се отегчават от чакането. Достатъчно е 5 мин. преди фотосесията да сте в студиото.
При закъснение:
Ако закъснеете за фотосесията си, времето с което сте закъснели ще бъде приспаднато от снимачното време отделено за вас.

За каква възраст е подходяща фотосесията?

Коледната фотосесия е подходяща за деца по-големи от 6 месеца. Желателно е детето да може да стои седнало самостоятелно без да има нужда се придържа.

 

Мога ли да отменя фотосесията?

-Разбира се. Всичко се всичко се случва, а и децата са непредвидими. Нужно е да ме информирате поне ден преди самите снимки, а ако не успеете колкото се може по-скоро. Нека ценим времето си и уважаваме труда си.

Колко човека може да участваме в фотосесията?

-Коледната фотосесия е за едно семейство (двама възрастни и техните деца).За приятелски семейства, баба и дядо или братовчеди ще е необходимо да се запише допълнителен час.

Може ли да направите и по няколко снимки с вашите близки?

-Да, но няма как да е в рамките на една фотосесия. При наличието на много хора, децата  се разсейват и кадрите не са сполучливи. Затова, ако желаете да се снимките с друго семейство запазете два последователни часа, като след като приключи първата фотосесия ще отделим 5мин. за една обща снимка, и след това ще продължим да снимаме с второто семейство.

Как да се подготвим за фотосесията?

-Добре би било да сте в по-светли и цветни дрехи, избягвайте черно и тъмни цветове. Така ще се внесе още повече празнично настроение в снимките.

Предлагате ли гардероб (дрехи, аксесоари и т.н.)

Не, студиото не разполага с дрехи и е необходимо вие да се подготвите и изберете подходящ тоалет за снимките. Като допълнителни аксесоари разполагам с коледни шапчици за малки и големи.

Каква е обработката на снимките?

Обработката включва корекция на: светлина, контраст, цвят, светлосенки, изостряне на изображението. Обработката не включва корекции по тялото, смяна на цвета на косата, очи и т.н. Ако желаете deep retouch на вашите снимки моля уведомете ме предварително. Цените започват от 10 лв на снимка в зависимост от това какво желаете да се премахне или добави.

Трябва ли да носите чисти обувки?

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!
Носете си чифт чисти обувки или домашни пантофи за снимките, работя с деца и е необходимо хигиената в студиото да бъде на ниво и декорите да останат в добър и чист вид след вас.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!

Снимки с домашни любимци?

Фотосесията с домашни любимци трябва да е последната за деня. Последната фотосесията е от 18:00

Кога и как се получават снимките?

-Ще получите обработени всички сполучливи кадри в 5 дневен срок. Снимките ще ви бъдат изпратени на електронен носител, от където може да бъдат изтеглени.
– Линка ще бъде активен 7 дена. Време в което напълно достатъчно за да си ги свалите и съхранявате както намерите за добре.
-Също така имате възможност на място в студиото да закупите и снимки на хартиен носител, както и да поръчате вашите календари за 2024г.
  • -Фотосесиите са само с предварително запазен час, работя редовно с клиенти и няма как като дойдете на място в студиото да направим вашите снимки и да ви вмъкна между другите фотосесии.
  • По време на снимките е ваша задача да внимавате децата да пазят декорите и реквизита в студиото. Нужно е вие да ги наблюдавате, моята работа е да създам красиви коледни спомени.  Не е разрешено внасянето на храна и напитки в студиото.
  • Оригиналните снимките са в .cr2 формат и не се предоставят на клиента

Фейсбук страница  https://www.facebook.com/VidinStoyanovPhotography

Телефон:0887 327 927
Vini100 си запазва правото да променя условията по всяко време