Обработка на снимки

Обработка на снимки –  Photo retouch.

Само твоето въображение да спира да покажеш нещо различно .С Photoshop няма граници .Обработката на снимки е съществена част от работата на модерния фотограф . За мен обработка е 30 % от работата на фотографа . Работата не свършва само с натискането на копчето . Напротив , работата за мен е след като кача снимките на компютъра и отворя Photoshop . За съжаление няма магическо копче с готови ефекти както е при телефоните . Но точно това е уникалното там . Няма как да направих една и съща обработка 2 пъти по един и същ начин .

В тази категория ще намерите обработени от мен снимки в два варианта . В оригинал и след обработката . Така може да придобиете престава колко може да се промени една снимка само с обработка . Ще се опитам да качвам различен тип обработка за всеки един вид фотография . Благодаря за отделеното време и дано и вашите снимки да попаднат в тази категория .

4-ри кадъра в един

Доста е трудно да хванеш едновременно хора и фойерверки в един кадър(поне за мен). Но с времето съм усвоил някои техники които работят за мен. Правя предварително проучване къде ще бъдат сами фойерверки. Репетираме с хората къде ще застанат и каква поза ще заемат. Самите фойерверки в дадения случай продължават около минута. За тази минута…