Коледни фотосесии 2022

Отново съм много  развълнуван да ви предложа отново възможност за красива коледна фотосесия.

Тези коледни фотосесии са идеални за за малки и големи. Запазете коледния спомен по-един незабравим начин.

Коледната фотосесия ще се проведе в моето студио в гр. Бургас , к-с Меден рудник блок 308 Б

Коледни фотосесии 2022
Коледни фотосесии  01.11.2022 -20.01.2023
✅ 3 Декора
Получавате всички сполучливи кадри
Цена -110 лв – делнични дни
Цена -130 лв – Събота и Неделя
Времетраене – 30-40 минути
Получавате снимките до 5 дена
Възможност за висококачествен печат на вашите снимки.
Всички предоставени снимки са обработени
——-Колажа е със снимки от миналата коледа. За тази подготвям нови декори , които ще представя много скоро.—–
  • Фотосесията е за едно семейство без значение броя на децата.
  • Заплащането става непосредствено след самата фотосесия.
  • Някои от снимките ви могат да бъдат публикувани в интернет пространството.
  • Ако не желаете снимките ви да бъдат публикувани моля уведомете ме предварително. Това е услуга за конфиденциалност и с това ваше желание, Вие изисквате права върху снимките. Цената върху правата на снимките се калкулира по следния начин –  цената на фотосесия се умножава х 3

Често задавани въпроси

Как става записването?

-За да запазите своя час, моля обадете се на 0887327927 или пишете съобщение на страницата ми.

Кога е желателно да дойдете ?

-Моля спазвайте часовете си, не е необходимо да идвате 30мин. по-рано, тъй като децата се отегчават от чакането. Достатъчно е 5 мин. преди фотосесията да сте в студиото.
При закъснение:
Ако закъснеете за фотосесията си, времето с което сте закъснели ще бъде приспаднато от снимачното време отделено за вас.

За каква възраст е подходяща фотосесията?

Коледната фотосесия е подходяща за деца по-големи от 6 месеца. Желателно е детето да може да стои седнало самостоятелно без да има нужда се придържа.

 

Мога ли да отменя фотосесията?

-Разбира се. Всичко се всичко се случва, а и децата са непредвидими. Нужно е да ме информирате поне ден преди самите снимки, а ако не успеете колкото се може по-скоро. Нека ценим времето си и уважаваме труда си.

Колко човека може да участваме в фотосесията?

-Коледната фотосесия е за едно семейство (двама възрастни и техните деца, без значение колко са).За приятелски семейства, баба и дядо или братовчеди ще е необходимо да се запише допълнителен час.

Може ли да направите и по няколко снимки с вашите близки?

-Да, но няма как да е в рамките на една фотосесия. При наличието на много хора, децата  се разсейват и кадрите не са сполучливи. Затова, ако желаете да се снимките с друго семейство запазете два последователни часа, като след като приключи първата фотосесия ще отделим 5мин. за една обща снимка, и след това ще продължим да снимаме с второто семейство.

Как да се подготвим за фотосесията?

-Добре би било да сте в по-светли и цветни дрехи, избягвайте черно и тъмни цветове. Така ще се внесе още повече празнично настроение в снимките.

Предлагате ли гардероб (дрехи, аксесоари и т.н.)

Не, студиото не разполага с дрехи и е необходимо вие да се подготвите и изберете подходящ тоалет за снимките. Като допълнителни аксесоари разполагам с коледни шапчици за малки и големи.

Каква е обработката на снимките?

Обработката включва корекция на: светлина, контраст, цвят, светлосенки, изостряне на изображението. Обработката не включва корекции по тялото, смяна на цвета на косата, очи и т.н. Ако желаете deep retouch на вашите снимки моля уведомете ме предварително. Цените започват от 10 лв на снимка в зависимост от това какво желаете да се премахне или добави.

Трябва ли да носите чисти обувки?

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!
Носете си чифт чисти обувки или домашни пантофи за снимките, работя с деца и е необходимо хигиената в студиото да бъде на ниво и декорите да останат в добър и чист вид след вас.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!

Снимки с домашни любимци?

Фотосесията с домашни любимци трябва да е последната за деня. Последната фотосесията е от 18:00

Кога и как се получават снимките?

-Ще получите обработени всички сполучливи кадри в 5 дневен срок. Снимките ще ви бъдат изпратени на електронен носител, от където може да бъдат изтеглени.
– Линка ще бъде активен 7 дена. Време в което напълно достатъчно за да си ги свалите и съхранявате както намерите за добре.
-Също така имате възможност на място в студиото да закупите и снимки на хартиен носител, както и да поръчате вашите календари за 2022г.
  • -Фотосесиите са само с предварително запазен час, работя редовно с клиенти и няма как като дойдете на място в студиото да направим вашите снимки и да ви вмъкна между другите фотосесии.
  • По време на снимките е ваша задача да внимавате децата да пазят декорите и реквизита в студиото. Нужно е вие да ги наблюдавате, моята работа е да създам красиви коледни спомени.  Не е разрешено внасянето на храна и напитки в студиото.
  • Оригиналните снимките са в .cr2 формат и не се предоставят на клиента

Фейсбук страница  https://www.facebook.com/VidinStoyanovPhotography

Телефон:0887 327 927
Vini100 си запазва правото да променя условията по всяко време